Regelmatig onderhoud is nodig, want in een mensenleven verandert er zo veel.


- Over ons -

Duidelijk Geregeld geeft duidelijk en eerlijk advies over juridische regelingen voor alle belangrijke onderwerpen in het leven. We werken met betrouwbare en deskundige adviseurs, die gebruik maken van onze kennisbank en hulpmiddelen, en die je begeleiden bij het opstellen van samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en testamenten. Ook als het gaat om ingewikkeldere situaties als samengestelde gezinnen of een dubbele nationaliteit. We rekenen een betaalbaar tarief en garanderen je privacy.

HET BELANG VAN DUIDELIJK REGELEN

Directeur van Duidelijk Geregeld is Roelof Veldhuizen. Bij zijn werk in de financiële dienstverlening stuitte hij vaak op vragen van klanten over testamenten en afwikkeling van nalatenschappen, of over samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Veel mensen zagen op tegen een bezoek aan de notaris vanwege twijfels over maatwerk en onzekerheid over alle juridische terminologie. Zo raakte Roelof betrokken bij de voorbereiding van vele akten en begeleiding van processen naar de notaris. Roelof ontdekte dat niet alleen in de aanloop naar de notaris hulp gewenst is. Is de akte eenmaal gepasseerd, dan verdwijnt die vaak onder in de la. Dat is zonde van de moeite. Regelmatig onderhoud is nodig, want in een mensenleven verandert er zo veel, dat je samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten of testamenten moet blijven actualiseren.


Roelof Veldhuizen stuurt een netwerk van adviseurs in Nederland aan en assisteert hen waar nodig. Alles is erop gericht dat de juiste adviezen worden gegeven, altijd actueel en zorgvuldig. Stuur ons een mail en je wordt in contact gebracht met een Duidelijk Geregeld adviseur bij jou in de buurt.


Roelof Veldhuizen
Directeur/Adviseur

duidelijkgeregeld.nl en het hoger onderwijs

Duidelijk Geregeld biedt interessante afstudeerstages aan Hbo-studenten, uiteraard gerelateerd aan onze dienstverlening. Goede begeleiding is gegarandeerd. Studenten kunnen afstuderen op een uiterst relevant en praktisch onderwerp en Duidelijk Geregeld bouwt zo een bibliotheek van kennis waarmee we adviseurs en klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Eenmaal afgestudeerd bestaat de mogelijkheid om als adviseur op hun expertisegebied op te treden namens Duidelijk Geregeld.


samenlevingscontract huwelijkse voorwaarden (levens)testamenten